Consiliere On-line


Serviciu de psihoterapie online pentru persoanele care locuiesc in alt oras sau in alta tara

25JPSKYPE1-articleLarge[1]Cei 5 ani petrecuti in afara tarii mi-au aratat cat este de greu sa te acomodezi la viata departe de casa. Totul e nou, de la obiceiuri, limba, mancare pana la legislatie si reguli nescrise.

Te gandesti mereu la cei pe care i-ai lasat acasa: iti lipsesc enorm si ai da orice sa-i ai langa tine in unele momente, sa le poti spune cat de greu iti este. La telefon insa le spui de fiecare data ca ti-e bine, ca sa nu-i faci sa se ingrijoreze pentru tine.

Toti in jur iti sunt straini si nu prea stii cum ar putea sa reactioneze daca ti-ai deschide sufletul in fata lor. Ti-e teama ca ar putea sa te creada slab si ca, oricum, ei au alaturi familia si prietenii si nu au cum sa inteleaga prin ce treci tu, care esti departe de ai tai. Poate te apasa si un sentiment de inferioritate asociat statutului tau de emigrant.

Stresul adaptarii la viata intr-o alta tara genereaza adesea sentimente de tristete, singuratate, teama, nesiguranta care sunt greu de gestionat si te pot impiedica sa reusesti sa realizezi tot ce ti-ai propus cand ai decis sa pleci in alta tara.

Psihoterapia te ajuta sa faci fata acestor sentimente puternice si sa te adaptezi mai repede schimbarilor din viata ta.

Pasii de urmat sunt simpli:

1. Solicitare

trimiti solictarea (prin email sau telefon)

2. Ordin de plata

urmaresti instructiunile si trimiti dovada OP

3. Programare

programam intalnirea si incepem terapia


Am introdus acest serviciu pentru a veni in intampinarea numeroaselor solicitari primite in special de la persoanele care nu locuiesc in Romania

Poti apela la psihoterapia prin Skype si in cazul in care esti in tara, dar nu locuiesti in Bucuresti, si in orasul tau nu stii pe nimeni care ar putea sa te ajute.

In prima sedinta vom discuta aspecte generale legate de problema cu care te confrunti. Aceasta ne va oferi oportunitatea de a ne intalni, de a ne cunoaste si de a decide daca dorim sa continuam relatia.
Vei avea ocazia sa pui orice intrebare sau sa-ti manifesti eventualele preocupari legate de inceperea unei psihoterapii. Sedintele au loc, in general, cu o frecventa saptamanala.Durata unei sedinte este de 50 de minute.
Pentru ca psihoterapia sa isi atinga scopul, este necesar ca atat psihoterapeutul, cat si clientul, sa fie responsabili si implicati fata de proces.